ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αποστολές Παραγγελιών
Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον αγοραστή, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς.

Με την τοποθέτηση των προϊόντων σου στο καλάθι αγορών, μπορείς να δείς και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σου. Το κόστος μεταφοράς είναι σταθερό και ισχύει ο παρακάτω τιμοκατάλογος:

Αποστολές εντός Αττικής: 3 Ευρώ

Αποστολές Επαρχία + Νησιά: 3,5 Ευρώ


Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και το atmoway.gr θα επικοινωνήσει μαζί σου για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας.

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση του atmoway.gr προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Για τις Δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές ορίζονται από την Speedex η παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται από το κατάστημα της της Speedex.

Ο χρόνος παράδοσης των αποστολών μέσω Speedex , ορίζεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μετά τις 12:00 το μεσημέρι, η 1η εργάσιμη λαμβάνεται η επόμενη ημέρα.


Σημείωση: H παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση του.

Κόστος Αποστολής
Όλα τα προϊόντα στέλνονται με τη Speedex στη διεύθυνση που μας έχεις δηλώσει στην παραγγελία σου εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σου, επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@atmoway.gr

Πιθανές πρόσθετες χρεώσεις
Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παράδοση να λάβει χώρα Σάββατο, θα πρέπει να το δηλώσεις κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σου. Η χρέωση για παράδοση Σάββατο είναι επιπλέον 4€.
Σε περίπτωση που επιθυμείς πρωινή παράδοση μέχρι τις 10:00, επιβαρύνεσαι με το ποσό των 4€.